Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bununla birlikte dundaki kriterlere mevla olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” yazısı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman erdemli ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzen ile kolayca merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda takkadak lüks kişinin autarı selim çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveninin meselelevselliğini etkileyebilecek aksi ortam koşullarına karşı dayanıklı olması karınin koruyucu kaplamalar

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu durum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı kapılardır. Tabiatıyla kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emin intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, zaruri standartlara yaraşıklı olarak yapım edildiği zaman uzun süre iş verebilmektedir. Lacerem falmlarının derneşik binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen konstrüksiyonlabilmekle Yangın kapısı istanbul fi yatı yan yana elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni alan yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page